Προσεχώς

Ο Jeremy Irons στην Αθήνα

Ο Βρετανός ηθοποιός με τις πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο κινηματογραφικό βιογραφικό του θα επισκεφτεί τη χώρα μας το Σεπτέμβριο για να προωθήσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα».

Ο τηλεοπτικός Βοργίας θα βρίσκεται στην Αθήνα μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου , καλεσμένος της Hollywood Entertainment, της εταιρείας που έχει τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας για την προώθησή της στην Ελλάδα.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller του βραβευμένου Ελβετού συγγραφέα Πασκάλ Μερσιέ, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα γερμανόφωνα μυθιστορήματα, έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες και πουληθεί σε πάνω από 30 χώρες.

 

«Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα»

Σκηνοθέτης : Bille August
Παίζουν : Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston

Ένας Ελβετός καθηγητής σε μια στιγμή έμπνευσης αποφασίζει να πάρει το τρένο και να διασχίσει την Ευρώπη για να εξιχνιάσει το μυστήριο του βιβλίου ενός Πορτογάλου συγγραφέα.
Ο καθηγητής καταλήγει στην Πορτογαλία όπου σιγά- σιγά ανακαλύπτει μεγάλα μυστικά της σκοτεινής περιόδου της δικτατορίας, τη δράση μιας ομάδας της αντίστασης και ένα απαγορευμένο ερωτικό τρίγωνο ανάμε
σα σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *