ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Ο Johnny Depp είναι ο βασιλιάς των antivirus;

oo

Φήμες λένε πως ο Johnny Depp είναι έτοιμος να συμφωνήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «King Of The Jungle», που αφορά την ζωή του δημιουργού του McAfee Antivirus και βασίζεται στο άρθρο του Joshua Davis «John McAfee’s Last Stand» για το περιοδικό Wired.

Οι Glenn Ficarra και John Requa θα σκηνοθετήσουν το φιλμ ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Scott Alexander και Larry Karaszewski.

Ο John McAfee έγινε γνωστός χάρη στο γνωστό antivirus, το οποίο έσωζε χρήστες υπολογιστών από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Μάλιστα, ο McAfee λέγεται πως κατασκεύαζε παράνομα φάρμακα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για τον φόνο ενός γείτονά του. Ο McAfee διέφυγε στο Μπελίζ της Γουατεμάλα, αλλά απελάθηκε. Τα περιουσιακά του στοιχεία κατασχέθηκαν και ο McAfee συνέχισε να ασχολείται με την υψηλή τεχνολογία και την καταπολέμηση των χάκερ

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Μια σκέψη για το “Ο Johnny Depp είναι ο βασιλιάς των antivirus;

  • O βασιλιάς των anivirus ως το 2000 ήταν το Norton! Μετά έπήλθε το χάος και πλέον όλοι χρησιμοποιούν το προεγκατεστημένο των windows 😀

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *