ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Καραμπέτη και Κιτσοπούλου στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

kitsopoulou

Ο Γιάννης Οικονομίδης ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία γυρισμένη εξ ολοκλήρου στη Λαμία, που σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι σκοτεινή, αιματοβαμμένη και ανατρεπτική με πολύ πιστολίδι και μεγάλους έρωτες.

Όπως αναφέρει η Lifo, στην ταινία θα δούμε τις ΚαρυοφυλλιΗ Μπαλάά Καραμπέτη και Λένα Κιτσοπούλου, ενώ μεταξύ άλλων θα πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης.

γγ

Το σενάριο επιμελούνται οι Χάρης Λαγκούσης και Δημοσθένης Παπαμάρκος μαζί με τον ίδιο τον Οικονομίδη.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, με την Λαμία να αποτελεί την ιδανικότερη πόλη για την υλοποίηση του σεναρίου του σύμφωνα με τον σκηνοθέτη.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *