ΑφιερώματαΘΕΜΑΤΑ

Το πιο κουτσομπολίστικο γράφημα Marvel: Ποιος υπερήρωας κοιμήθηκε με ποιον

super love 008Τι τραβάει ερωτικά τους υπερήρωες; Είναι η στολή φετίχ; Ποιοι επιλέγουν σταθερές σχέσεις και ποιοι εφήμερες; Ποιος είναι το πιο «κακό παιδί»; Ίσως το πιο «κουτσομπολίστικο» γράφημα για ήρωες Marvel κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο blog του WebHostingBuzz, που μας αποκαλύπτει ποιος ήρωας κοιμήθηκε με ποιον!

Καταρχάς να αναφέρουμε ότι το γράφημα ασχολείται μόνο με τις ερωτικές σχέσεις των υπερηρώων μεταξύ τους. Αλλιώς θα ήταν χαοτικό, ενώ η λίστα μόνο του Wolverine θα ήταν ατελείωτη!

superlove 011 Όπως σημειώνουν και οι δημιουργοί του infographic, η συγκέντρωση των στοιχείων ήταν δύσκολη. Tο σύμπαν των κόμικ είναι τεράστιο, πάμπολλοι οι χαρακτήρες των υπερηρώων, αλλά εξίσου και οι γραφίστες και σεναριογράφοι που ασχολούνται μαζί τους. Όπως είναι φυσικό στα χρόνια υπήρχαν πολλές εναλλακτικές ιστορίες, αντικρουόμενες μεταξύ τους. Σε μια από αυτές, για παράδειγμα, ο Quicksilver συνεβρίσκεται με την Scarlett Witch, που -όπως ίσως γνωρίζετε σύμφωνα με παλαιότερα τεύχη- αυτοί οι δυο είναι αδέρφια.

Ο πιο «τσιλιμπουρδιάρης» ήρωας από το γράφημα και πάλι φαίνεται να ήταν ο Wolverine (o οποίος εκτός των θηλυκών ηρωίδων σε ένα τεύχος φαίνεται να φιλάει και τον Hercules), παντρεύτηκε όμως ως τώρα μόνο μια φορά, την Madame Hydra. Εξίσου «τσιριμπίμ-τσιριμπόμ» παρουσιάζεται και ο Iron Man, ενώ κι ο Deadpool δεν τα πάει κι άσχημα. Από τις γυναίκες αρκετές περιπέτειες φαίνεται να έχει ζήσει η Mystique, ενώ κι η Black Widow δεν πάει πίσω. Φυσικά, υπάρχουν και ομοφυλόφιλα ζευγάρια, με πρωτοστάτη τον Northstar, τον πιο ανοιχτά δηλωμένο gay, αλλά και τα ζευγάρια Wiccan και Hulkling και την σχέση της Karolina Dean με την Xavin.

superlove 017

Το γράφημα διαχωρίζει τις διαφορετικές τυχόν διαπροσωπικές σχέσεις. Έτσι με πράσινη δέσμη ενώνονται δυο χαρακτήρες όταν έχει δοθεί μεταξύ τους ένα αθώο ή περισσότερο παθιασμένο φιλί, με μπορντό γραμμή όταν έχουν υπάρξει εραστές μια ή περισσότερες φορές χωρίς κάτι παραπέρα (εδώ μπαίνουν και τα one night stand), με μπλε όταν έβγαιναν κι όλας (στο πιο γκομενικό), με ροζ γραμμή εάν είχαν σοβαρή σχέση (και πιο μακροχρόνια σε διάρκεια) και τέλος το κίτρινο χρώμα συνδέει δυο χαρακτήρες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

WHB_Superlove

(Πηγή infographic: // WebHostingBuzz)

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *