ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Στη Μύκονο ταξιδεύει το Animasyros

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού η περιοδεία του κινηματογραφικού φεστιβάλ «Animasyros» ρίχνει αυλαία με τελευταίο σταθμό τη Μύκονο.

Εκεί, το Σάββατο 27 Αυγούστου, μπροστά στο δημαρχείο (Κτίριο Βοϊνόβιτς) στο Γιαλό Μυκόνου, με την υποστήριξη του δήμου Μυκόνου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ), θα παρουσιαστούν προγράμματα προβολών για παιδιά και μεγάλους, καθώς και ένα εργαστήριο κινουμένων σχεδίων για παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών.

master1

Με την καθοδήγηση της σχεδιάστριας κινουμένων σχεδίων Κατερίνας Κρεμασιώτη, οι μικροί επισκέπτες της διοργάνωσης θα δημιουργήσουν μια μικρή ταινία κινουμένων σχεδίων που θα απεικονίζει το πώς αντιλαμβάνονται το τοπίο του νησιού τους, με χρήση της τεχνικής των ντεκουπαρισμένων υλικών (cut out), σε μορφή τρισδιάστατου βιβλίου (pop up book).

Εκτός από το πρωινό εργαστήριο θα διαδεχθούν απογευματινές και βραδινές εξωτερικές προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων για παιδιά και ενήλικες που έχουν προβληθεί και ξεχωρίσει και στις προηγούμενες εκδόσεις του φεστιβάλ. Ανάμεσά τους η επιλογή των καλύτερων ταινιών του «Animasyros 8.0».

Η επίσκεψη του Διεθνούς Φεστιβάλ Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων «Αnimasyros» στη Μύκονο είναι ο τελευταίος σταθμός. To Φεστιβάλ ταξίδεψε τους προηγούμενους μήνες ταξίδεψε σε Λάρισα, Σύρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τήνο.

Αιτήσεις συμμετοχής για το παιδικό εργαστήριο υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο production@animasyros.gr. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *