ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Prequel του Γουίλι Γουόνκα ετοιμάζει η Warner

Η Warner σχεδιάζει να γυρίσει ένα prequel του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», δίνοντας τον ρόλο του Γουίλι Γουόνκα σε άλλο ηθοποιό.

Η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη της σοκολατοβιομηχανίας, αλλά να προτιμήσει τον… Ράιαν Γκόσλινγκ!

xx

O λόγος; Η ταινία θα εστιάζει στον νεαρό Γουόνκα, επομένως ο πρωταγωνιστής πρέπει να είναι μεταξύ 30-35. Ο 36χρονος Γκόσλινγκ έχει εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον για να πάρει τον ρόλο, έχει ήδη συμφωνήσει ο σεναριογράφος Σάιμον Ριτς, ενώ μέσα στα σχέδια είναι από αυτή την πρώτη ταινία να δημιουργηθεί ένα γενικότερο σύμπαν χαρακτήρων που θα γεννήσει στη συνέχεια και άλλα sequels.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί σχετικά με το τι ακριβώς θα πραγματεύεται η ταινία, όμως οι φανς του Γουόνκα θα το περιμένουν πως και πως.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *