ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Σαββατιάτικες προβολές: Hulk VS Thor

Μιας και τόση συζήτηση έχει γίνει για τους ήρωες της Marvel, οι cinεπιβάτες αποφάσισαν να προβάλλουν μία ιστορία με δύο δημοφιλείς ήρωες της εταιρίας. Πρόκειται για μία animated ταινία, παραγωγής 2009, η οποία είχε δύο μέρη: το Hulk vs Wolverine και το Hulk vs  Thor που είναι αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Για μία εβδομάδα κάθε χρόνο ο Όντιν, προστάτης του Άσγκαρντ, πρέπει να ξεκουραστεί αφήνοντας τον τόπο του ευάλωτο σε επιθέσεις. Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να καταλάβουν το Άσγκαρντ, αλλά οι προσπάθειές τους αποτυγχάνουν υπάρχει ο Θορ (η φωνή είναι του Μάθιου Γουλφ). Ελπίζοντας ότι θα νικήσει τον Θορ, ο Λόκι (Γκράχαμ ΜακΤάβις) έχει απαγάγει τον Δρ. Μπρους Μπάνερ (Μπράις Τζόνσον), προκειμένου να θέσει υπό τον έλεγχό του τον Χαλκ, τη μόνη δύναμη που μπορεί να εξισωθεί με εκείνη του θεού του Κεραυνού.

Μπορεί η ταινία (διάρκειας 33 λεπτών) να ξεκινά με το όνομα του Χαλκ αλλά βασίζεται κυρίως στη μυθολογία του Θορ. Ναι, υπάρχει δράση (στο λαμπερό Άσγκαρντ και στον κάτω κόσμο), αλλά υπάρχουν και πληροφορίες για το παρελθόν του Λόκι που αφορούν και ένα ερωτικό τρίγωνο…

Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Λιου και η παραγωγή ανήκει στη Marvel, αλλά και στη Lionsgate (την εταιρεία του Hunger Games)

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *