ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Σε κακοδικεία έληξε η δίκη του Μπιλ Κόσμπι

Η δίκη του αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι ακυρώθηκε, καθώς το σώμα των ενόρκων ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να φθάσει σε αποφασίσει ομόφωνα, έπειτα από συνεδρίαση 50 ωρών.

cosby0001

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ, ο οποίος είχε απαγγείλει τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την επανάληψη της δίκης, όπως προβλέπει ο νόμος.

Δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση, κηλιδώνοντας τον «America’s dad», όπως έγινε γνωστός για τον ρόλο του στο «The Cosby Show». Για τις περισσότερες υποθέσεις το αδίκημα έχει διαγραφεί. Η δίκη αφορούσε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά μίας εκ των γυναικών, της Αντρέα Κόνσταντ.

Ο δικαστής σημείωσε ότι ο Μπιλ Κόσμπι παραμένει κατηγορούμενος και ελεύθερος με εγγύηση.

Τη στήριξή της στα θύματα του ηθοποιού έστειλε η ηθοποιός Λένα Ντάναμ σημειώνοντας ότι «όσοι επιβιώνουν από μία σεξουαλική επίθεση πρέπει να βλέπουν κάθε μέρα το νομικό σύστημα να τους αποκαλεί ψεύτες και να τους αρνείται την αλήθεια. Είναι μία αδιανόητη δοκιμασία».

«Η καρδιά μου είναι με κάθε γυναίκα που επιβίωσε της επίθεσης, η οποία ζει ξανά την εμπειρία της σήμερα. Σας βλέπω. Σας αγαπώ» έγραψε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Twitter.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *