ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Οι 8 μικρού μήκους που διαγωνίζονται στο 2ο SeaNema

IMG_0373Ανακοινώθηκαν οι οκτώ μικρού μήκους ταινίες που θα συμμετάσχουν στο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του 2ου SeaNema Open Air Film Festival.

Οι ταινίες από ανερχόμενους Έλληνες σκηνοθέτες θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά για να διεκδικήσουν τα μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ.

Συνολικά, 85 δημιουργοί υπέβαλαν τις ταινίες τους. Το γεγονός δε ότι οι περισσότερες από τις ταινίες αυτές αποτελούν αξιοσημείωτες δουλειές, δυσκόλεψε ιδιαίτερα το έργο της προκριματικής επιτροπής, την οποία συγκρότησαν οι Έκτορας Λυγίζος (σκηνοθέτης), Θανάσης Νεοφώτιστος (σκηνοθέτης) και Μίκα Τουρκάκη (altcine.com).

Ακολουθεί (με αλφαβητική σειρά) η λίστα με τις ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν και θα διαγωνιστούν στο πλαίσιο του 2ουSeaNema Open Air Film Festival :

Χωρίς Γάλα του Θοδωρή Βουρνά

Αλ του Αλέξη Κουάντα

4 Μαρτίου του Δημήτρη Νάκου

Pacino’s Way του Χάρη Παντελιδάκη

Simon Says του Νίκου Τσεμπερόπουλου

Woman του Κωσταντίνου Χαλιάσα

Dream Toy του Χρήστου Χουλιάρα

Joanna του Παναγιώτη Φαφούτη

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω ταινίες θα διαγωνιστούν για το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής με έπαθλο 1.000 ευρώ, καθώς και για το Βραβείο Κοινού, το οποίο προσφέρει το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.

Η φετινή κριτική επιτροπή του 1ου Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος του SeaNema Open Air Film Festival αποτελείται από τους :

  • Πέννυ Παναγιωτοπούλου (σκηνοθέτης)
  • Μάκη Παπαδημητρίου (ηθοποιός)
  • Νεριτάν Ζιντζιρία (σκηνοθέτης)

Από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου η Κεφαλονιά μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο θερινό σινεμά, φιλοξενώντας διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *