ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μικρού μήκους κάτω από τα αστέρια

Η Short Film Night είναι μια κινηματογραφική βραδιά ταινιών μικρού μήκους, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του festivart. Στόχος της είναι να αποτελέσει ένα σημείο δημιουργικής επαφής ανάμεσα σε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς και φυσικά, το κοινό.

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου, μία νύχτα πριν από τη μεγάλη πανσέληνο του Αυγούστου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στον χώρο του lab2art στο Λουτράκι και να απολαύσουν ταινίες μικρού μήκους κάτω από τον έναστρο ουρανό.

short-film-night-001

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στην SFN έχει ήδη ξεκινήσει. Αν είστε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες κινηματογραφιστές και θέλετε να προβληθεί η ταινία σας, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές στο sfn@festivart.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ταινιών στην επιτροπή της SFN είναι η Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Η διάρκεια των ταινιών θα πρέπει να είναι το ανώτερο 20 λεπτά και η παραγωγή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα πρέπει να φέρουν ελληνικούς υπότιτλους.

Μαζί με την ταινία που θα στείλουν οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβουν και τις εξής πληροφορίες: χρονολογία παραγωγής, κατάλογο συντελεστών της ταινίας, μια μικρή περίληψη και μια φωτογραφία ή αφίσα της ταινίας.

Mετά την λήξη της προβολής των ταινιών θα ακολουθήσει η απονομή των Βραβείων Επιτροπής και του Βραβείου του Κοινού.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *