ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Λήξη συναγερμού στα οικογενειακά των Simpsons

homer and marge 001

Οι φίλοι της σειράς των the Simpsons μπορούν να ησυχάσουν.

Οι Σίμπσονς θα συνεχίσουν ως οικογένεια και στην 27η σεζόν του δημοφιλούς cartoon. Κανείς δε χωρίζει κανέναν. To έγραψε ο Μπαρτ άπειρες φορές στον πίνακα της τάξης του (σαν σε τιμωρία) για να το εμπεδώσουν όλοι:

Όλα ξεκίνησαν από χιουμοριστικές δηλώσεις του παραγωγού της τηλεοπτικής σειράς Αλ Τζιν στο Variety την Κυριακή που μας πέρασε, όπου οι γονείς του Μπαρτ, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια κινουμένων σχεδίων, ο Χόμερ και η Μαρτζ, θα πάρουν διαζύγιο. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι από το πρώτο επεισόδιο του 27ου κύκλου γίνεται γνωστό ότι ο Χόμερ πάσχει από την ασθένεια της ναρκοληψίας και  η διαρκή υπνηλία του τελικά θα οδηγήσει σε διαζύγιο με τη επί τόσα χρόνια σύζυγο του. Μάλιστα είπε ότι ο Χόμερ θα ερωτευτεί τη φαρμακοποιό του και θα υπάρξει πιθανό ειδύλλιο στη ζωή του. Αυτό ήταν το δεύτερο «χτύπημα» μετά από προηγούμενες αποκαλύψεις ότι στο επεισόδιο του Χάλοουιν ο Σάιντσοου Μπομπ θα σκοτώσει τον Μπαρτ Σίμπσον.

homer and marge 002Είναι λογικό όμως ότι μετά από 27 κύκλους επεισοδίων και της ταινίας ότι το ενδιαφέρον ακόμα και τον πιο πιστών οπαδών έχει μειωθεί λίγο ή πολύ για την σειρά. Έτσι οι δηλώσεις του Τζιν είχαν σκοπό περισσότερο να ταράξουν τα νερά και να κινήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου παρά να εξοργίσει τους φίλους της σειράς. Είναι από αυτές τις φήμες που ξεκινούν από μέσα από τους ανθρώπους της σειράς απλά για να διαψευσθούν στην πορεία. Θα ήταν εξάλλου μεγάλο spoiler να αποκαλύψει κάτι τέτοιο προτού ξεκινήσει η σειρά. Εξάλλου, το the Simpsons είναι μια σειρά σε πολλά επεισόδια σχεδόν τόσο σουρεαλιστική και ψυχεδελική όσο και ο Μπομπ ο Σφουγκαράκης. Συχνά χαρακτήρες της δείχνουν να πεθαίνουν και τους επαναφέρουν πάλι χωρίς να χαλάσει ο κεντρικός βασικός κορμός. Να θυμίσουμε επίσης ενδεικτικά ότι στον 8ο κύκλο ο Χόμερ είχε ξαναχωρίσει την Μαρτζ, με σκοπό να την ξαναπαντρευτεί ως ο άντρας που της αξίζει. Στον 20ο κύκλο πάλι την ξαναπαντρεύτηκε, όταν από λάθος του ιερέα είχε ακυρωθεί ο προηγούμενος τους γάμος.

O 27ος κύκλος ξεκινά στο δίκτυο του Fox στις 27 Σεπτεμβρίου και τότε θα λυθούν όλες οι απορίες.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *