ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΠροσεχώςΤρέιλερΦωτογραφίες

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό – Η ομάδα ελληνικής μεταγλώττισης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό ξεκινά να προβάλλεται από 30 Μαρτίου στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, με την ελληνική μεταγλώττιση να περιλαμβάνει νεανικές φωνές από διάφορους χώρους, ηθοποιίας, ραδιοφώνου και μουσικής.

Συγκεκριμένα στη νέα ταινία, δίπλα στον Μπαμπαστρούμ και τη Στρουμφίτα (με τις φωνές των  Ντίνου Σούτη και Χρύσας Διαμαντοπούλου αντίστοιχα), ηγετικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Σπιρτούλης και ο Σκουντούφλης, που ζωντανεύουν με τις φωνές τους ο frontman των MadStreet, Ίαν Στρατής, και ο παρουσιαστής του RISE, Σπύρος Μαργαρίτης αντίστοιχα.

Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος των REC, ο frontman Άρης Λουμάκης και ο Μάικ Βασιλειάδης, παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους σε αγαπημένους χαρακτήρες.

Βεβαίως, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυναίκες από την παρέα: η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά δανείζει τη φωνή της στην Στρουμφο-Κρινιώ, ενώ  η τραγουδίστρια των Otherview,  Έλενα Τσαγκρινού, δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφ-Ανθή – και οι δύο φρέσκοι νέοι χαρακτήρες στην ταινία.

Στους τίτλους τέλους ακούγεται το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για την ελληνική εκδοχή της ταινίας οι Mad Street:

Εδώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την μεταγλώττιση:

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *