ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γυρίσματα της σουηδικής ταινίας Sune i Grekland στη Ρόδο

Στο νησί του Ήλιου πραγματοποιούνται έως τις 23 Ιουνίου τα γυρίσματα της σουηδικής ταινίας Sune i Grekland, η οποία είναι βασισμένη σε ένα από τα δημοφιλέστερα σκανδιναβικά παιδικά βιβλία. Γυρίσματα πραγματοποιούνται στα Κολύμπια, στην παραλία του Λαδικού, σε παραλίες της ανατολικής Ρόδου ακόμα και στη γραφική Σύμη!

Στην ταινία εμφανίζεται και ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου στην κοσμοπολίτικη Ρόδο. Επιπλέον, τους προηγούμενους μήνες  ήταν έντονη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η ζήτηση κομπάρσων, και ιδίως παιδιών, για να συμμετάσχουν στην ταινία. Έτσι, πραγματοποιήθηκαν αρκετά castings  από 18 Απριλίου έως 17 Μαΐου.

Ο εκπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ανέφερε ότι η Ρόδος επελέγη μεταξύ περιοχών της Τουρκίας και της Κύπρου, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό αφού η ταινία αυτή λόγω του δημοφιλούς ήρωά της θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η ταινία αυτή, η οποία θα ταξιδέψει στις σκανδιναβικές χώρες, θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση τόσο για το νησί των Ιπποτών όσο και γενικότερα για τη χώρα μας!

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *