ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Τρέιλερ για το αμερικάνικο Μυστικό στα Μάτια Τους

Όπως και το πρόσφατο Μικρό Νησί, το Μυστικό Στα Μάτια τους που κέρδισε πριν από μερικά χρόνια το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, είναι ένα υπέροχο αστυνομικό φιλμ για τα συλλογικά και τα ατομικά εγκλήματα, για τις κρυφές επιθυμίες και τα σκοτεινά μυστικά.

Είναι λογικό που το Χόλιγουντ θέλησε να το μεταφέρει ξανά στην οθόνη, αν και η απορία παρέμενε για το τι καινούριο θα μπορούσε να πει.

SITE_021015_042.CR2

Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και η απορία μας εν μέρει λύνεται. Η υπόθεση είναι αρκετά αλλαγμένη και με την πρώτη ματιά η ταινία θυμίζει αρκετά το Prisoners του Ντενί Βιλνέβ. Κάποιος δολοφονεί την κόρη της Τζες (Τζούλια Ρόμπερτς), μιας αστυνομικού. Ο συνεργάτης της Ρέι (Τσιγουέτελ Ετζίοφορ), ο οποίος είναι ερωτευμένος με την αρχηγό της αστυνομίας Κλερ (Νικόλ Κίντμαν) προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο. Δεκατρία χρόνια μετά, κάποια νέα στοιχεία θα ανοίξουν παλιές πληγές…

Η ταινία θα ανοίξει στις ΗΠΑ στις 23 Οκτωβρίου και οι πρώτες εικόνες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον την Τζούλια Ρόμπερτς υποψήφια στα επόμενα Όσκαρ.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *