ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Η Αγορά του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πάει Κάννες

Η Αγορά, το πάντοτε δραστήριο κομμάτι του ΦΚΘ, θα δώσει δυναμικό παρών στο φετινό 70ο Φεστιβάλ Καννών (17 – 28 Μαΐου 2017), μέσα από τη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes».
tainiothiki-thessaloniki

Thessaloniki Goes to Cannes
Η Θεσσαλονίκη πάει Κάννες
Μια συνεργασία του ΦΚΘ και του ΕΚΚ με το Φεστιβάλ Καννών

thessaloniki film festivalΜε μεγάλη χαρά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ανακοινώνει μια σπουδαία συνέργεια που ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόλο του στον διεθνή φεστιβαλικό χάρτη: Η Αγορά, το πάντοτε δραστήριο κομμάτι του ΦΚΘ, θα δώσει δυναμικό παρών στο φετινό 70ο Φεστιβάλ Καννών (17 – 28 Μαΐου 2017), μέσα από τη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes».

Στο πλαίσιο του «Thessaloniki Goes to Cannes» την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 θα προβληθούν 5 Works in Progress (ταινίες μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ σε εξέλιξη) από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Οι ταινίες αυτές θα παρουσιαστούν στους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου που θα συμμετάσχουν φέτος στο τμήμα Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών, μια από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο.

Η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση / πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Καννών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση project: agora@filmfestival.gr και τηλ. 210 8706010.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *