ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το Φεστιβάλ Δράμας θεσπίζει νέο βραβείο

41o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ
Σεπτέμβριος 2018

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ:

drama short film festival 000 logo

Από φέτος, στο Φεστιβάλ Δράμας, θεσπίζεται ένα ακόμα βραβείο για ταινίες που αφορούν την «Κλιματική Αλλαγή και το Φυσικό Περιβάλλον». Το βραβείο θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 4.000 Ευρώ και προσφέρεται από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΥΚΛΩΨ». Η ΑμΚΕ «ΚΥΚΛΩΨ», με έδρα τη Δράμα, σκοπό έχει την προαγωγή του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιστήμης και την ανθρωπιστική υποστήριξη προσώπων στους τομείς ενδιαφέροντος της (Φωτογραφία, Κινούμενη Οπτική Εικόνα και Φυσικό Περιβάλλον).

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας δίνει και φέτος, όπως πάντα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη το καθιερωμένο του ραντεβού με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας: τους Έλληνες μικρομηκάδες. Διανύοντας πλέον την 5η δεκαετία της ζωής του, υπόσχεται νέες εκπλήξεις και αναβαθμισμένο, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και νεανικό ενθουσιασμό, όπως ακριβώς και οι δημιουργοί που το επιλέγουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες για την πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας τους μικρού μήκους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/5:

Υπενθυμίζουμε πως αιτήσεις συμμετοχής για το Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαΐου 2018 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Αίτηση Συμμετοχής – 41ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους:

http://www.dramafilmfestival.gr/grapplicationform_41stnational.html

Οι όροι συμμετοχής περιγράφονται εδώ:

http://www.dramafilmfestival.gr/grtermsandconditions_41stgreekfilmfestival.html

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *