ΘΕΜΑΤΑ

Το Warcraft στο Comic Con

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι φίλοι του φανταστικού και ιδιαίτερα οι φίλοι του δημοφιλούς παιχνιδιού World of Warcraft (Wow) νιώθουν ενθουσιασμό, καθώς κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το φεστιβάλ Comic Con που βρίσκεται ήδη από χθες σε εξέλιξη.

warcraft poster 002warcraft poster 001Ένα χρόνο ακόμα υπομονή, θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι των όρκ, των νάνων και των ξωτικών για να δούνε το αποτέλεσμα των προσπαθειών του σκηνοθέτη Ντάνκαν Τζόουνς (Moon, Source Code) να μεταφέρει το σύμπαν του Role Playing Game (RPG) στη μεγάλη οθόνη. H ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ορίστηκε η 10η Ιουλίου 2016.

Χτισμένη η ταινία είναι γύρω από τη βασική υπόθεση του παιχνιδιού Warcraft: Orcs & Humans (1994), την αιώνια δηλαδή διαμάχη των ανθρώπων και των ορκ, ενώ ταυτόχρονα ένας μεγαλύτερος κίνδυνος φαίνεται να απειλεί τον πλανήτη. Στα περισσότερα φόρουμ του παιχνιδιού επικρατεί από τη μια ενθουσιασμός, από την άλλη και επιφυλακτικότητα, μιας και οι περισσότερες απόπειρες μεταφορών αντίστοιχων βιντεοπαιχνιδιών φανταστικού, ήταν ακρετά παιδαριώδεις προσπάθειες, όπως για παράδειγμα τα Dungeon & Dragons. Φαίνεται όμως να έχουν στην πλειοψηφία τους εμπιστοσύνη στο νεαρό σκηνοθέτη, αναγνωρίζοντας από τη μια την επιτυχημένη ατμόσφαιρα του Source Code, όσο και την ποιότητα του Moon, στις προηγούμενες δουλείες του. Ενθαρρυντικό, τέλος, θεωρούν οι περισσότεροι οπαδοί ότι δεν υπάρχουν πολύ γνωστά ονόματα στο καστ, ώστε να μη «κλέψει» κάποιο γνωστό πρόσωπο τη δόξα (και το budget) από τα εφέ και το σύμπαν του WoW.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *