Διαγωνισμοί

Οι νικητές του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού και η κοπή της cinεπιβατικής πίτας

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ο παλιός ο χρόνος μάς αποχαιρέτησε πανηγυρικά και ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του μεγαλύτερη ελπίδα.

Εμείς εδώ στους Cinεπιβάτες στολίσαμε, φάγαμε τα μελομακάρουνά μας, κάναμε τον απολογισμό του 2013, σκεφτήκαμε τι είναι αυτό που θα θέλαμε να βιώσουμε περισσότερο και ποιες ταινίες ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2014.

Και καθώς στα τέλη Δεκεμβρίου κλείσαμε 4 χρόνια ζωής (επιλέγοντας 4 πεντάστερες ταινίες, τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν, κομμάτια κινηματογραφικής λατρείας, και τα γεγονότα των 4 χρόνων ζωής μας), αποφασίσαμε να κάνουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό χαρίζοντας δέκα DVD σε δέκα τυχερούς.

Η επιλογή των νικητών έγινε στη διάρκεια της ετήσιας κοπής της πίτας, όπου το φλουρί κέρδισε η Bridget, την πίτα έκοψε ο Tyler, ο Gimli ως σωστός νάνος επέμενε να τη βάλουμε και στο τζάκι να ζεσταθεί (!), την επίβλεψη έκανε ο Trinity και την κλήρωση οι Amelie και Satin. Οι υπόλοιποι επιδοθήκαμε σε ένα ανελέητο τσιμπούσι βασιλόπιτας και σχεδόν δεν έμεινε ψίχουλο.

Και πάμε στους νικητές. Πολλοί οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, έστειλαν mail, γράφτηκαν στο newsletter μας και άφησαν μήνυμα στο γκρουπ μας στο Facebook

Θυμίζουμε τα δώρα μας

Από ένα DVD κερδίζουν οι:

Ιωσήφ Φανουράκης, Paul Billy (Bασιλάκης), George Fourteenseventeen, Θανάσης Νεοφώτιστος, Aurelia Patz, Victoria Strougou, Λεωνίδας ΠαπαδόπουλοςΜαρία Ταλφανίδου, Giota Athanasopoulou και James Stark.

Οι Cinεπιβάτες θα επικοινωνήσουν μαζί τους για να τους ενημερώσουν ποιο DVD κέρδισαν και για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *