ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: νέα ταινία για τον έρωτα

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ ευνοϊκή για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αφού η πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία.

Έτσι, μετά το «Αν», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζει μια νέα ταινία και μάλιστα τριλογία. Τρεις ιστορίες, η καθεμιά με το δικό της τίτλο, τρεις κινηματογραφικοί έρωτες, που, ενώ φαίνονται ασύνδετοι, το τέλος τους είναι κοινό.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, οι Έλληνες πρωταγωνιστές θα συνεργαστούν με συναδέλφους τους από τη Συρία, την Ευρώπη και την Αμερική, προκειμένου να ενσαρκώσουν τους έρωτες που θα γεννηθούν ανάμεσά τους στην Ελλάδα του σήμερα.

Τα γυρίσματα για το πρώτο μέρος έχουν ξεκινήσει, ενώ το δεύτερο και το τρίτο αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράφει το σενάριο, βάζει την δική του σκηνοθετική πινελιά και παράλληλα θα είναι μέρος του καστ. Πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας θα είναι οι Μηνάς Χατζησάββας, Νίκη Βακάλη και Tawfeek Barhom.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *