Τρέιλερ

Εν αναμονή.. του Impossible

H νέα ταινία του Juan Antonio Bayona μετά από το γλυκό τρόμο του Ορφανοτροφείου (El orfanato, 2007) είναι μια αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που σκορπίζεται λόγω του τσουνάμι του 2004. Τα μέλη της πασχίζουν να κάνουν ‘το αδύνατο δυνατό’ για να ξανασμίξουν σε μια χώρα διαλυμένη από το φυσικό φαινόμενο, ενώ ελάχιστοι μιλάνε τη γλώσσα τους. H ταινία επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη το φαινόμενο του τσουνάμι μετά το Hereafter σκηνοθεσίας Clint Eastwood (2010).

Στο μίνι featurette του ο σκηνοθέτης και η παραγωγός (Belén Atienza) αποκαλύπτουν ότι δούλευαν πάνω σε ένα άλλο σενάριο όταν η πραγματική μάνα (Maria Belon) τους πλησίασε και με δάκρυα στα μάτια είπε την ιστορία της και τότε και οι δυο τους κατάλαβαν ότι είναι μια ταινία που αξίζει να γυριστεί. Δήλωσαν ότι θέλησαν περισσότερο να δείξουν τη δύναμη της θέλησης και τους δεσμούς και τα συναισθήματα που δένουν μια οικογένεια, ενώ η μάνα δήλωσε ότι το πιο σημαντικό που έμαθε από την περιπέτεια που βίωσε είναι το μεγαλείο του οι άνθρωποι βοηθάνε ο ένας τον άλλο αν παραστεί πραγματική ανάγκη.

Το τρέιλερ υπόσχεται τόσο δράση, περιπέτεια και εφέ, όσο και συγκίνηση και ευαισθησία. Σε αυτό βλέπουμε τους δυο γνωστούς αστέρες Ewan McGregor και Naomi Watts αλλά φαίνεται ότι πολύ βάρος υποκριτικά θα πέσει και στα παιδιά τους. Το καστ συμπληρώνει η Geraldine Chaplin. To “the Impossible” (Lo Impossible) αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές Ιανουαρίου.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *