ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Κρίστιν Σκοτ Τομας εγκαταλέιπει το σινεμά;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Βρετανίδα ηθοποιός Κρίστιν Σκοτ Τομας δήλωσε πως θα ήθελε να σταματήσει να κάνει κινηματογράφο, γιατί πλέον οι ρόλοι που της δίνουν οι παραγωγοί δεν την γεμίζουν.

Η τελευταία της ταινία με τίτλο «The Invisible Woman» αναμένεται να βγει στις ΗΠΑ περί τα τέλη Φλεβάρη, με την ηθοποιό να δηλώνει : «Δεν μπορώ να υποφέρω πια αυτά τα σκουπίδια των μεγάλων εμπορικών ταινιών. Δεν αντέχω άλλο να περιμένω ώρες και μέρες ολόκληρες μέσα σε ένα υπερπολυτελές βανάκι και να βαριέμαι τη ζωή μου – στο τελευταίο χολιγουντιανό φιλμ που έκανα “Confessions of a Shopaholic” έλεγα ότι θα έχει πλάκα. Αλλά πέρασα τόσο χρόνο απλώς περιμένοντας στο γύρισμα, που το μίσησα, το μίσησα, το μίσησα και είπα τέλος, δεν ξανακάνω κάτι τέτοιο».

Φαίνεται πως οι ρόλοι της μεσήλικης δυστυχισμένης γυναίκας δεν πληρούν τις επιθυμίες της και έτσι αποφάσισε να στραφεί προς το θέατρο δηλώνοντας πως στο σανίδι μπορεί να αποδείξει ότι ξέρει να παίζει σωστά, ότι είναι μια πολύ καλή ηθοποιός.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη την ρώτησαν αν θα συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες τείνουν να είναι πολύ καλύτερες σε ερμηνεία και budget από μια κινηματογραφική ταινία. Η ίδια δήλωσε: «Δεν μπορώ να κάνω σειρές. Με το που σχηματοποιούνται οι χαρακτήρες και πλέον έχεις μάθει ποιος είσαι και τι κάνεις, πρέπει να το επαναλαμβάνεις για τα επόμενα 5-6 χρόνια. Αυτό με κάνει να βαριέμαι».

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *