ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Σάντλερ στο μικρόφωνο, ο Ντι Κάπριο στο τηλεφωνικό κέντρο

Ένωσαν τα άστρα τους και τα ταλέντα τους για ιερό σκοπό. Ο λόγος για διάσημους αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου οι οποίοι έδωσαν χθες το «παρών» στο Madison Square Garden σε μία ιστορική συναυλία για τα θύματα του κυκλώνα Σάντι.

Ο Πολ Μακάρτνεϊ τραγούδησε με τους Νιρβάνα, ο Σπρίνγκστιν με τον Τζον Μπον Τζόβι, ενώ η Σούζαν Σαράντον με την Τσέλσι Κλίντον συγκέντρωναν δωρεές.

Ο Άνταμ Σάντλερ ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον δικό του τρόπο τη μπαλάντα του Λέοναρντ Κοέν «Hallelujah», ενώ  στο τηλεφωνικό κέντρο για τις δωρεές πρόσφεραν τη βοήθειά τους η Γούπι Γκόλντμπεργκ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Κρίστεν Στούαρτ, ο Μπίλι Κρίσταλ και πολλοί άλλοι.

Στη συναυλία, η οποία  μεταδόθηκε από 37 τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και μέσω διαδικτύου, τραγούδησαν ο Πολ Μακάρτνεϊ, οι Rolling Stones, ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Κρις Μάρτιν,  ο Έρικ Κλάπτον, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο Κέινι Γουέστ και άλλοι.

Τα έσοδα θα δοθούν στην οργάνωση «Robin Hood».

Ο κυκλώνας Σάντι έπληξε τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες στις 29 Οκτωβρίου προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 120 ανθρώπων και καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Αρχισε να βλέπει σινεμά αργά για την ηλικία της. Πριν την εντυπωσιάσει κάποια ταινία είδε διάφορες ασχετες, γλυκανάλατες και «κουλές». Εκεί που ανακάλυψε οτι το σινεμά μπορεί να την συγκινήσει ήταν όταν είδε το «Δωμάτιο του γιου μου». Την μαγεία του παγκόσμιου κινηματογράφου την ανακάλυψε σε movie therapy μετά από ενα δυνατό πατατράκ….Και η συνέχεια γνωστη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *