ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πέθανε ο Nelsan Ellis του “True Blood”

llΣε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε χτες από τη ζωή ο Νέλσαν Έλις, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του Λαφαγιέτ στο τηλεοπτικό “True Blood”.

Την είδηση επιβεβαίωσε το Σάββατο 8 Ιουλίου η μάνατζερ του ηθοποιού. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, που πρώτο μετέδωσε την είδηση, ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Γεννημένος στο Ιλινόις των ΗΠΑ το 1977, Νέλσαν Ελις υποδύθηκε στο “True Blood” τον Λαφαγιετ Ρεινολντς, έναν γκέι μάγειρα, από το 2008 έως το 2014, ενώ πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά “Elementary”. Υποδύθηκε, επίσης, τον Martin Luther King Jr. στην ταινία “The Butler” και τον τραγουδιστή Bobby Byrd στην βιογραφική ταινία του James Brown “Get On Up”, ενώ έπαιξε και στο “The Help”.

Ήταν επίσης θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης.

 

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *