ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Σαββατιάτικες Προβολές: In the Mood for Love

Εμείς δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Η φράση κλειδί και μία ερωτική επιθυμία που φτάνει στα ύψη, ίσως από την ανάγκη της επαφής, ίσως από δύο πληγωμένους εγωισμούς, ίσως από μοναξιά.

Η Ερωτική Επιθυμία παραμένει, για πολλούς, το αξεπέραστο αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Βάι, μια ταινία γοητευτική και απλή.

Δύο ζευγάρια νοικιάζουν δωμάτια στο ίδιο σπίτι. Όταν ο σύζυγος εκείνης και η σύζυγος εκείνου αποδειχθεί ότι έχουν ερωτική σχέση, τότε οι δύο απατημένοι θα έρθουν κοντά.

Η υπέροχη μουσική του Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι που κατακλύζει την οθόνη, οι πανέμορφες εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια του θεατή (ένα βράδυ σε ένα αυτοκίνητο, δίπλα σε έναν τοίχο, καθώς ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά, σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου) αρκούν για να «στοιχειώσουν» τον θεατή με τη δύναμη των συναισθημάτων τους και να κάνουν την καρδιά μας να λιώνει κάθε φορά που τις αντικρύζουμε.

Aν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους υπότιτλους πατήστε το κουμπάκι που λέει ‘ενεργοποίηση υποτίτλων’ και επιλέξτε αγγλικούς υπότιτλους, θέλει λίγο επιμονή σε μερικούς browsers. Καλή προβολή.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *