ΚΡΙΤΙΚΕΣΣινε-προτάσειςΣινεμά

Ανυπόφοροι Γείτονες 2

2popcorn

Η πρώτη ταινία των Ανυπόφορων Γειτόνων υπήρξε μία μάλλον «ένοχη απόλαυση». Δεν θα υποστηρίξω ότι και η δεύτερη ταινία δεν υπήρξε αρκετά διασκεδαστική, και η αιτία είναι και πάλι το δίδυμο Σεθ Ρόγκεν – Ρόουζ Μπερν.

chloe-grace-moretz-zoom-2c7bdf7e-78b1-4317-b9c8-2f497b4d605f

Στους Ανυπόφορους Γείτονες 2 το ζευγάρι που γνωρίσαμε στην πρώτη ταινία επιθυμεί να πουλήσει το σπίτι του. Ωστόσο, όταν μία ελληνική αδελφότητα φέρνει στο δίπλα κτίριο ένα τσούρμο νεαρές κοπέλες έτοιμες για πάρτι και ξενύχτια, η κατάσταση θα γίνει δύσκολη. Ένας παλιός «εχθρός» (Ζακ Έφρον) θα έρθει να «σώσει» την κατάσταση.

bad-neighbours

Η «καφρίλα» έχει μειωθεί σχετικά αυτή τη φορά (με εξαίρεση τη σκηνή με τα ταμπόν), ενώ έχει προστεθεί αρκετό χιούμορ σε σχέση με τη γυναικεία χειραφέτηση.

Δεν θα κρύψω ότι υπήρχαν αρκετές στιγμές που γέλασα –κυρίως σε σκηνές που αφορούσαν τους παλιούς γείτονες-, αν και η ταινία δεν ξεφεύγει από τα αναμενόμενα αστεία για ναρκωτικά και νύχτες γεμάτες πάρτι.

Bad-Neighbours-2-3

Σε σύγκριση βέβαια με τον «Άτακτο Παππού», την προηγούμενη ταινία του Ζακ Έφρον, θα σας φανεί μέχρι και αριστούργημα γιατί αν και αμερικανιά καταφέρνει να δημιουργήσει ένα ελαφρύ μειδίαμα που έχει να κάνει περισσότερο με τους ατζαμήδες και συμπαθητικούς κεντρικούς χαρακτήρες.

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *