ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η «Μαύρη Χήρα» έτοιμη για σόλο ταινία

Η Black Widow – ή στα ελληνικά Μαύρη Χήρα – έγινε γνωστή κινηματογραφικώς το 2010 στο «Ironman 2». Αργότερα την είδαμε πάλι στους «Εκδικητές», όπου και δίνει κάποια στοιχεία παραπάνω για τον εαυτό της. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Marvel ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ταινία με κεντρική ηρωίδα την Ρωσίδα κατάσκοπο την οποία, φυσικά, θα ενσαρκώσει η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Την Μαύρη Χήρα θα τη δούμε σε δύο επερχόμενες ταινίες, τις «Captain America: The Winter Soldier» και «The Avengers: Age of Ultron» οπότε και θα κάνει γνωστά στο ευρύ κοινό στοιχεία του παρελθόντος της προκειμένου να τη γνωρίσουμε πολύ καλύτερα. Μετά από τις δύο αυτές ταινίες, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η κινηματογραφική της ταυτότητα, θα είναι έτοιμη να καταπλήξει τους fans του είδους και σε σόλο ταινία.

Να σημειώσουμε πως η ταινία «Captain America: The Winter Soldier» θα προβληθεί στις ΗΠΑ τον Απρίλη , ενώ η ταινία «The Avengers: Age of Ultron» αναμένεται το 2015.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *