ΆποψηΘΕΜΑΤΑ

Πριν το επόμενό σου post, δες το βιντεοκλίπ του Moby

Μια κοινωνία υπνωτισμένη μπροστά στις οθόνες των smartphone ανήμπορη να αντιδράσει παρουσιάζει το εκπληκτικό αν και μελαγχολικό animation του πάντοτε επίκαιρου Moby που απεικονίζει την γκρίζα πραγματικότητα των σύγχρονων ανθρώπων, που εξαρτημένοι από τις οθόνες τους ξεχνούν να ζήσουν.

Το ασπρόμαυρο κλιπ αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν μετατρέψει την πραγματικότητα σε εικονική και μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι επικοινωνούμε, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε χάσει την ανθρώπινη επαφή.

Ο ταλαντούχος Moby συνεργάζεται με ένα νέο σχήμα με την επωνυμία «Moby and the Void Pacific Choir», το εν λόγω κομμάτι προέρχεται από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “These Systems Are Failing” και έχει βασιστεί στο τραγούδι «Are You Lost In The World Like Me?»,

Το ασπρόμαυρο old school animation είναι δια χειρός Steve Cutts και πρωταγωνιστεί ένα μικρό αγόρι το οποίο μοιάζει χαμένο σε έναν κόσμο αποχαυνωμένο που κυριαρχεί η ηλεκτρονική τεχνολογία.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *