ΚΡΙΤΙΚΕΣΣινε-προτάσειςΣινεμά

Ράτσετ και Κλανκ

2popcorn

Ο Ράτσετ αποτελεί τον τελευταίο εκπρόσωπο του είδους του. Την ημέρα εργάζεται σε συνεργείο, αλλά στην πραγματικότητα θα ήθελε να είναι προστάτης του Γαλαξία. Η ευκαιρία του έρχεται όταν μαθαίνει ότι οι υπερασπιστές του Σύμπαντος αναζητούν άλλο ένα μέλος. Μόνο που το μέλος αυτό δεν είναι ο ίδιος. Τότε θα γνωρίσει τον Κλανκ, ένα έξυπνο ρομποτάκι που θα θελήσει να τον βοηθήσει να πετύχει τον σκοπό του και να μάθει ποιος είναι αυτός που καταστρέφει Γαλαξίες.

Ratchet___Clank_8N60_FP_00203.0

Βασισμένο σε ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, το «Ράτσετ και Κλανκ» έχει αρκετά στοιχεία που θα αρέσουν στους μικρούς φίλους, ενώ δεν θα βαρεθούν και οι μεγάλοι.

Νοσταλγική διάθεση, συνάντηση μιας ομάδας υπερηρώων στα πρότυπα του Guardians of the Galaxy, με λίγο Star Wars (ειδικά στον τρόπο λειτουργίας του όπλου). Δημιουργεί μια επική περιπέτεια που στοχεύει κυρίως στο κοινό  που παίζει το παιχνίδι.

Ratchet___Clank_8N60_FP_00042_R.0

Δεν είναι κακή ταινία, αλλά τα αστεία δεν μοιάζουν αρκετά καλά, η μεταγλώττιση είναι δυστυχώς κακή, ενώ κάποια από τα όσα συμβαίνουν στην ταινία φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από αυτο-αναφορικά.

Τελικά να τη δω;

Οι φαν του παιχνιδιού μάλλον θα την απολαύσουν, το ίδιο και τα παιδιά που αγαπούν τις διαστημικές περιπέτειες.

Fun trivia: Για την προώθηση της ταινίας βγήκε νέα εκδοχή του βιντεοπαιχνιδιού που βασίζεται στην ταινία που βασίζεται στο βιβλίο.

Αγγελική Στελλάκη

Η πρώτη ταινία που είδε σε κινηματογραφική αίθουσα ήταν το Χορεύοντας με τους Λύκους. Κατά τη διάρκεια του οποίου διάβαζε Μίκι Μάους, σπάζοντας τα νεύρα όλων. Σε σινεφίλ μονοπάτια οδηγήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια μοναχικών κινηματογραφικών βραδινών περιπλανήσεων, διαπίστωσε ότι νοιώθει μια παράξενη ευτυχία, κάθε φορά που τα φώτα χαμηλώνουν, ο ήχος του προτζέκτορα πλημμυρίζει το χώρο και μυρωδιά ποπ κορν ξεχύνεται στην αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *