ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Ο Ryan Gosling τρώει -επιτέλους- τα δημητριακά του

Ας πάμε πίσω στο 2013 και ας θυμηθούμε τότε που ο Ryan Gosling ήταν στο απόγειο της καριέρας του και τον σκηνοθέτη Ryan McHenry να γυρίζει βιντεάκι με τον ηθοποιό να αρνείται σθεναρά να φάει τα δημητριακά του. Το βίντεο απέκτησε πολλούς fans ανά τον κόσμο και αναμεταδόθηκε πολλές φορές στα social media.

Όμως, ο σκηνοθέτης McHenry έχασε τη ζωή του πρόσφατα, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο που τον ταλαιπωρούσε εδώ και δύο χρόνια. Στη μνήμη του, ο Ryan Gosling εμφανώς συγκινημένος κινηματογράφησε τον εαυτό του να τρώει τα δημητριακά του, σαν ένα αντίο σε έναν σκηνοθέτη που εκτιμούσε βαθύτατα τη δουλειά του.

Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί οι συντελεστές της σειράς “Breaking Bad” για έναν μεγάλο θαυμαστή τους και ο J. J Abrams που αφιέρωσε την πρώτη προβολή του “Star Trek: Into the Darkness” σε έναν ετοιμοθάνατο θαυμαστή.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *