ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το ΦΚΘ στο 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

thessaloniki film festivalΠαραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, 5-21 Ιουνίου 2015:

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου στην Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

34 book fair 000 posterΟι φίλοι του βιβλίου που θα επισκεφθούν το 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, στο σύνολό της, την εκδοτική δραστηριότητα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 5, μέσα από μονογραφίες καταξιωμένων ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, εκδόσεις που αφορούν σε θεματικά αφιερώματα, αλλά και εθνικές κινηματογραφίες, όπως του Μεξικού, της Βραζιλίας και της Κίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 34ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, οι εκδόσεις του ΦΚΘ θα διατίθενται με έκπτωση 30%.

Διαθέσιμα στο stand του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα είναι και άλλα αντικείμενα, όπως t-shirts, κονκάρδες, σελιδοδείκτες και τσάντες προηγούμενων διοργανώσεων αλλά και του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το Βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προτείνει στους σινεφίλ, σε ειδική τιμή με έκπτωση 50% την έκδοση Η ελληνική ματιά: Ένας αιώνας κινηματογράφου – 80 ταινίες, 80 σκηνοθέτες, 40 χρόνια Φεστιβάλ (1999). Η έκδοση είναι ένα ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου: 80 ταινίες και 80 σκηνοθέτες, από το 1924 με τις Περιπέτειες του Βιλάρ του Γιόζεφ Χεπ έως το 1998 με την ταινία του Κωνσταντίνου Γιάνναρη Από την άκρη της πόλης. Μια περιπλάνηση σ’ όλο το φάσμα (θεματικό και αισθητικό, εμπορικό και καλλιτεχνικό, παλιό και νέο) του ελληνικού σινεμά.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του 34ου Φεστιβάλ Βιβλίου:

Δευτέρα έως Σάββατο: 18:30 έως τις 23:00

Κυριακή: 11:00 έως 13:30 και 18:30 έως τις 23:00.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *